کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت ماده ای است که برای ترمیم شکستگی، پوسیدگی، پر کردن و بازسازی دندان استفاده می شود و به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد.

در هر صورت پزشک متخصص اول باید دندان های شما را معاینه کند و ببیند آیا امکان انجام کامپوزیت روی آنها وجود دارد یا نه.

مراجعه به دندانپزشک برای ویزیت‌های دوره‌ای و ارزیابی ترمیم اهمیت دارد.

مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های حاوی رنگدانه مانند سس‌‌‌ها، توت فرنگی، بلوبری، گوجه فرنگی، نوشابه، چای و قهوه را محدود کنید.

هر لایه کامپوزیت به عامل باندینگ می‌چسبد و پس از اعمال هر لایه، به مدت ۱۰-۴۰ ثانیه در معرض نور کیورینگ قرار می‌گیرد. پس از ترمیم، دندان به شکل نهایی تنظیم و شکل دهی می‌شود.

آشنایی و تسلط کامل به تکنیک‌های جدید در زمینه کامپوزیت دندان

ترمیم شکستگی‌ها و بازسازی دندان‌های فرسوده: برخی از دندان‌ها ممکن است به دلیل فرسایش ناشی از فعالیت‌های روزانه مانند مسواک زدن یا جویدن مواد خرد یا فرسوده شوند.

علاوه بر این، اگر ذرات غذا بین کامپوزیت و دندان حبس شوند، باکتری ها در دندان رشد می کنند و خطر پوسیدگی دندان را افزایش می دهند. بنابراین برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان باید بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید و به طور مرتب به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید تا پزشک شما دندان های کامپوزیت شده و وضعیت لثه هایتان را بررسی کند.

کامپوزیت یک راه حل متداول و شرایط کامپوزیت دندان موثر برای ترمیم دندانهاست، اما ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد. برای مثال در موارد آسیب دیدگی شدید دندان که ترمیم با کامپوزیت کارآمد نباشد، افراد به روش‌های درمانی دیگر نظیر ایمپلنت دندان نیاز دارند.

این ماده در واقع مخلوطی از ذرات مختلف از جمله گلاس، کوارتز و رزین آکریلیک است.

افرادی که دندان‌های آن‌ها شدیدا نامرتب و نامنظم است، باید از دیگر روش‌های درمانی نظیر ارتودنسی برای رفع مشکل خود استفاده کنند.

برای مطالعه کاملتر درباره مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان این مقاله را از دست ندهید.

درضمن مراقبت‌های پس از ترمیم نیز توسط تیم حرفه‌ای این کلینیک مورد توجه قرار می‌گیرد تا دندان‌های ترمیم شده شما همیشه سالم و زیبا باقی بمانند.

کامپوزیت دندان چیست؟(مزایا، معایب، قیمت و پاسخ به سوالات)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *